Abraflex
Arbetsplatsutrustning för dig med höga krav Swedish German English
013-37 19 00  


Totallösningar för era arbetsplatser


Vi har sedan tidigt 90-tal utvecklat och tillverkat ergonomiska arbetsplatser och utrustning för en bättre arbetsmiljö. Våra kunder är vana vid att ställa höga krav och att få sina förväntningar uppfyllda. Den utrustning vi tillhandahåller är i grunden standardiserad, men ofta anpassar vi den efter kundens specifika behov. För nog måste väl ergonomi handla om att anpassa våra utrustningar, snarare än era ryggrader!

Med våra produkter vänder vi oss till kräsna kunder inom tillverkning, reparation, labb och sjukhus. Vi utvecklar, tillverkar, monterar och dokumenterar våra produkter i egen regi. Därför kan vi garantera alla steg i processen och inget lämnas åt slumpen. Det är vårt löfte till er ryggrad – er personal!

  NYHETER
 120104,
 Abraflex vinner upphandling med Väster-bottens Läns Landsting i konkurrens med större aktörer. Avtalet är tvåårigt och under våren levereras de första vagnarna.
 110916,
 I samarbete med Karolinska Universitets-sjukhuset har en helt ny typ av sjukhusvagn utvecklats. Efter ett antal ändringsrundor är nu allt klart och leveranserna startar i vinter.
 101101,
 Abraflex tar upp tillverkning och försäljning av sjukhusvagnar. Vagnarna har under lång tid tillverkats och sålts av Aluflex Helsingborg men nu sköts allt av oss i Linköping.
 091006,
 Personalen på Abraflex har gått utbildning enligt de nya reglerna för truckkörning, TLP2. Utbildningen har genomförts av Ekmans i Linköping och det har gått smidigt. Vi tackar för väl genomförd utbildning och kör nu trucken lite säkrare.

Arbetsbord Profilsystem Konsthantering Konsthantering

Abraflex AB | Industrigatan 9 | 582 77 Linköping | Tel: 013-37 19 00 | Fax 013-37 19 09 | info@abraflex.se